Oala Cu Bunătăți este povestea frumoasă pe care am început să o scriem împreună acum 12 ani și care a devenit azi un argument puternic în favoarea timpului petrecut în fiecare zi alături de cei dragi.

Am deschis drumul pentru mâncare gătită la oală și livrată acasă, iar în timp am ajuns să avem un loc special la mesele celor peste 65.000 de familii care ne-au devenit prieteni. În toți acești ani, am primit peste 350.000 de comenzi și am gătit cu drag pentru fiecare dintre ele.

În cei peste 12 ani de Oala Cu Bunătăți, am pregătit peste 1000 de rețete pentru iubitorii de bunătăți gătită ca acasă și le-am ales pe toate cu un singur gând în minte: să te bucuri de preparate autentice, cu gustul specific de „acasă”, care adună toată familia la masă.

De-a lungul timpului, aprecierile tale ne-au făcut ca în fiecare zi să vrem să îți oferim mai mult, să devenim cei mai buni din domeniu și să maximizăm fiecare detaliu ce ține de gust și de autenticitate, din momentul în care începem să gătim și până livrăm bunătățile acasă.

Chiar dacă ne-am consacrat în domeniu, avem în continuare convingerea că fiecare comandă pe care o primim este specială și o tratăm ca atare, cu aceeași grijă de care dai și tu dovadă când alegi bunătățile cu care să-i surprinzi pe cei dragi.

Pentru că știm, mâncarea este despre mirosul care îți trezește amintiri delicioase, despre aspectul care îți face poftă din prima secundă, despre gustul care îți aduce instant zâmbetul pe buze, însă este și despre grija și pasiunea cu care o gătim: controlăm meticulos ingredientele și le preparăm fără să uităm de preferințele de gust de care ne spui să ținem cont.

Fiecare oală de mâncare gătită ca acasă respectă cu rigurozitate principiile noastre pentru a-ți aduce un plus de savoare și confort experienței tale la Oala Cu Bunătăți: respectăm întotdeauna procesul de gătire realizat la cele mai înate standarde, selectăm atent ingrediente proaspete, îți oferim flexibilitate în ceea ce privește personalizarea preparatelor ținând cont de preferințe, îți oferim posibilitatea să îți alegi intervalul de livrare și bunătățile ajung la tine acasă în ambalaje prietenoase cu mediul.

Ți le livrăm acasă în caserole reciclabile, din 86% celuloză, pe care le poți depozita imediat în frigider, fără să mai aștepți ca mâncarea să se răcească. Totul se întâmplă în siguranță la fiecare pas, pentru că flotele noastre de mașini păstrează bunătățile la temperatura optimă până când ajung la tine.

Ce ne dorim? Ca atunci când vezi bunătățile pe masă, când le simți aroma și gustul unic să fii convins că sunt la fel de sigure și delicioase ca mâncarea de acasă.

Pentru că suntem cei mai mari susținători ai meselor cu cei dragi, personajele principale ale poveștii noastre veți fi mereu tu și ai tăi. De aceea, noi continuăm să gătim pentru fiecare final fericit: momentele când vă adunați la masă și vă bucurați împreună de mâncarea gătită ca acasă.

Echipa Oala Cu Bunătăți