În zilele noastre, femeile au devenit eroinele oricărei familii. De-a lungul timpului au învățat să se motiveze pe plan profesional, să fie soții ideale și mame iubite de la cer la pământ. Cu toate acestea, au și ele momente în care și-ar dori să pună stop la tot și să se bucure de puțin timp pentru ele, timp în care relaxarea să fie pusă pe primul loc. Acesta a fost lucru care ne-a motivat mereu, să devenim soluția salvatoare din bucătăria femeilor care nu au prea mult timp de petrecut în fața aragazului. Să le oferim șansa să petreacă mai mult timp cu ele și cu familia lor, cât timp noi gătim preparatele de la cină, așa cum le gătea bunica.

Beneficiile mâncării livrate acasă

După o zi lungă, cu multe lucruri de rezolvat, ultima grijă a mamelor este prepararea cinei în familie, care de multe ori ajunge să se transforme în seară de pizza sau burgeri. Când totuși vrei să le oferi o masă gătită așa cum ți-ar plăcea și ție, ca acasă, noi suntem ceea ce ai nevoie. Gătim ca la mama, livrăm la oală, și îți poți personaliza meniul în funcție de pofta pe care o ai tu, dar și restul familiei. Îți poți alege data și ora de livrare dorite în timpul înregistrării comenzii, iar disponibilitatea este afișată în timp real. Aici poți pregăti o comandă, ca să vezi cât de simplu este să te bucuri de mâncăruri delicioase cu toată familia, fără efort.

Timpul petrecut cu familia parcă stă în loc. De multe ori, când mama ajunge acasă după serviciu, prima grijă este bucătăria. Apoi, rămân minutele de savurare a mâncării în familie, iar după, toată lumea se pregătește de culcare. Livrarea mâncării poate fi o soluție ideală prin care mamele pot câștiga ore bune pe care să le petreacă așa cum vor ele.

Nu mai există zile în care „nu știi ce să mai pregătești de mâncare”. Cu toții am avut zile în care am petrecut minute bune cu ochii în cărțile de bucate sau pe blogurile de specialitate, ca să ne inspirăm pentru următorea rețetă pe care să o pregătim. De multe ori, ce ne-a oprit din alegerea rapidă a rețetei a fost timpul sau greutatea cu care se prepară. Comandând mâncarea online, acest lucru nu mai este un impediment, astfel poți comanda absolut tot ce poftești, de la antre-uri și ciorbe, la deserturi delicioase.

Cum să te organizezi și mai bine?

Pentru că ne place să fim eficienți, ne-am propus să îți oferim și câteva sfaturi de o organizare mai bună pe timpul zilei în ceea ce ține de mesa în familie.

1.      Comandă mâncare în funcție de zile. Uneori ce mânânci pentru cină, poate fi luat la pachet a doua zi, așa că distribui eficient mâncarea, fără să o arunci.

2.      Ajutorul în bucătărie este binevenit. Aranjarea mesei, spălatul vaselor sunt încă activități care pot fi împărțite cu restul familiei.

3.      În alegerea meniului întreabă toți membri familiei ce ar dori să mănânce, ca cina să fie pe gustul tuturor și să nu apară neplăceri.

Tu ce faci ca să câștigi mai mult timp cu familia?