Dragi prieteni, după cum ați aflat deja, anul acesta Oala cu bunătăți împlinește 12 ani de când pregătește bunătăți ca acasă. În acest răstimp, numeroși clienți au trecut pragul virtual al site-ului și s-au bucurat de mâncărurile gustoase, pregătite după rețete tradiționale. Dar ce ne bucură cel mai mult este că o bună parte dintre clienți au devenit încet-încet prieteni: vă mulțumim tuturor pentru aprecieri și pentru încrederea pe care ne-o arătați. Uneori, ne simțim ca niște adevărați membri ai familiilor voastre, ne bucură mulțumirea voastră și sunt încântați să vă avem alături mereu. Știm că mulți dintre voi sunteți pricepuți în ale bucătărelii. Faptul că „avem cunoscători la masă” ne motivează să gătim tot mai bine, iar aprecierile voastre ne fac foarte mândri și mulțumiți de ceea ce vă oferim.

Din spusele voastre, cele trei lucruri pe care le apreciați îndeosebi la Oala cu bunătăți sunt: mâncarea cu gust ca în copilărie, prospețimea și varietatea meniului, pe care, de fapt, l-am creat împreună cu voi. Ne propunem să vă rămânem mereu alături cu mâncăruri delicioase, multe și gustoase, apreciate de voi și cei dragi, pregătite și livrate în condiții de siguranță. Dorim să vă ajutăm și pe viitor să vă economisiți timpul, dar să aveți și cele mai bune bucate pe masă.

Astăzi, vom vorbi despre cele 12 mâncăruri care v-au cucerit inima și papilele gustative. Întocmim acest top pentru a da idei și celor mai noi membri ai comunității noștri. Avem încredere în alegerile voastre și dorim să oferim tuturor pofticioșilor din comunitatea Oala cu bunătăți o sursă de inspirație pentru mesele viitoare. Deci, iată cele mai iubite răspunsuri la întrebarea „Ce să mai comand azi?”, așa cum le-am strâns în cei 12 ani de gătit cu drag pentru voi:

1.Salată de vinete: nu ne miră această alegere. Din vinete proaspăt culese și coapte la flacără, așa cum făceau mamele și bunicile noastre. Gustul? Clasic, ca în copilărie, minunat.

2.Ciorbă de perișoare. Această vedetă a ciorbelor noastre și-a câștigat dragostea voastră datorită, credem noi, ingredientelor foarte bune pe care le alegem: carne de cea mai bună calitate tocată chiar de noi, legume aromate și borșul care dă acea aromă de acasă pe care v-o doriți.

3.Plăcinta cu mere. Desertul zilelor de toamnă și nu numai este foarte iubit de voi și de către copii. Este un preparat sănătos, ce trezește amintiri plăcute din trecut și mulțumire în prezent.

4.Șnițelele. Pentru că am vorbit despre copii și nostalgie, nu aveam cum să nu trecem pe listă și cele mai iubite astfel de preparate, șnițelele de pui ale copilăriei, garantat să retrezească amintiri.

5. Chifteluțele. E iubire mare între comunitatea Oala Cu Bunătăți și chifteluțe. Avem mai multe tipuri și vă îndemnăm să le încercați pe toate, cu carne de pui, de curcan,  de porc sau chiar și cele vegetale, din legume sau năut. Și să nu uitați nici de pârjoalele moldovenești, gustoase și sățioase.

6.Sarmalele. Suntem prezenți în casele voastre la Sărbători, când masa nu e masă fără aceste bunătăți. Dar, sărmăluțele în foi de viță, de porc, de pui sunt bune oricând, așa că ne bucurăm să le pregătim pentru voi în tot timpul anului.

7. Salata boeuf. Un alt preparat care face deliciul Revelionului, dar și a Paștelui, după cum am observat. În ultimii ani, a apărut în social media o dispută: cu mazăre sau fără. La dorința voastră, ne-am așezat pe baricada „fără mazăre”. Dar, combinația bine echilibrată de carne de vită și legume, plus maioneză proaspătă și delicioasă, credem că este pe gustul tuturor.

8. Cornulețele. Prima comandă e adesea din nostalgie pentru gustul copilăriei. Următoarele sunt pentru aromă, umplutura bogată și textura încântătoare. Aceste dulciuri cu dor mult sunt printre preferatele comunității Oala cu bunătăți: crocante și bune de tot, o bucurie pentru toți cei care le-au comandat.

9. Zacuscă de casă. Este făcută chiar de noi, toamnă de toamnă. Coacem la flacără ardei și vinete, scădem, punem mirodenii cât trebuie și obținem această minunăție. Suntem foarte încântați de fiecare dată când o alegeți deoarece știm că vă veți bucura pe deplin de acest preparat făcut ca acasă.

10. Ardei umpluți Fie iarnă, fie vară, prietenii Oala Cu Bunătăți au poftă de ardeii noștri, umpluți cu carne de porc, fierți în suc de roșii, ceea ce îi face suculenți, gustoși și un pic acrișori, exact cât trebuie.

11. Ciorbă de fasole cu afumătură. Nostalgia vacanțelor la țară, asta trebuie să fie! Așa se explică popularitatea acestui preparat. Această ciorbă este sățioasă, cu multă afumătură, gătită lent, pentru ca aromele să se întrepătrundă și să se transforme în deliciul prânzurilor voastre.  

12. Mazăre cu piept de pui. Un alt clasic al meselor românești, din mazăre fragedă și carne delicioasă, plus mirodenii. O mâncare considerată simplă, dar iubită la fel de mult și de cei mici, și de cei mari.

Așa grăit-a statistica noastră din primii 12 ani de Oala Cu Bunătăți! Ne bucurăm că v-am putut pregăti aceste preparate și suntem foarte curioși cum se va transforma acest top de-a lungul timpul. Dar, indiferent de ce veți alege, vă asigurăm că vă veți bucura de aceeași calitate, prospețime și grijă ca și până acum. Vă mulțumim și vă așteptăm să vă serviți cât mai des din Oala Cu Bunătăți!